Warecomp Oy on palveleva, tekninen maahantuonti ja myyntiyhtiö.

Toimitamme seuraavia tuoteratkaisuja asiakkaillemme:
  • Laitekaapit (sisälaitekaapit, ulkolaitekaapit ja serverikaapit)
  • Tietoliikennekaapelointi (kat kaapelit bulkkina keloilla ja laatikoissa, sekä valmiit RJ45-liitäntäkaapelit määrämittaisina)
  • Tietoliikenteen valokuituratkaisut (jakokaapit, liitäntäkuidut, häntäkuidut, paneelit, adapterit, liittimet ja asennustarvikkeet.
  • Laitekaappien jäähdytysratkaisut
  • Datakeskusratkaisut
  • Laitekaappien lisätarvikkeet
Toimitamme niin yksittäisiä laitekaappeja kuin myös isompia projekti- ja konesaliratkaisuja. Laadukkaat alumiiniset BKT ulkokaapit ovat myös valikoimaamme. Niiden käyttäjiä ovat mm. informaatiotekniikan, teollisuuden, sähkön, energian ja turvallisuuden tarpeet. Laitekokonaisuuksiin liittyvät jäähdyttimet, pistorasialistat, kaapelien hallinta ja muut mekaaniset lisätarvikkeet ovat mukana tuotevalikoimassamme.

Toimitamme pääsääntöisesti projektitoimituksina suoraan tehtaalta. Varastostamme Heinolassa on kuitenkin saatavilla mm. seinäasenteisia laitekaappeja myös pikatoimituksiin.

Kumppaninamme toimii puolalainen BKT Elektronik, jonka laadukkaat tuotteet, tuotekehitys ja EU sertifiointi antavat vahvan pohjan tuotteistollemme. Yhtiö on viime vuodet panostanut merkittävästi tuotekehitystoimintaan, laatuun ja tuotantotehokkuuteen. Samalla se on noussut nopeasti kasvavaksi toimijaksi Euroopassa elektromekaanisten järjestelmien toimittajana. Tältä pohjalta myös Warecomp Oy haluaa tarjota laadukkaita ratkaisuja sekä tyytyväisyyttä asiakkaillemme.